Home > Projects > Kerstgeschenk 2015 | HVO Querido

Kerstgeschenk 2015 | HVO Querido

Ook voor kerst 2015 heeft Rotaract Amsterdam het kerstpakketten project met veel succes volbracht.
Op 5 en 6 December waren de leden in de Dirk van den Broek aan de Rijnstraat in Amsterdam boodschappen aan het verzamelen voor het goede doel. Het winkelende publiek werd gevraagd een extra boodschap aan te schaffen voor het goede doel. Al deze boodschappen werden ingezameld om er vervolgens een prachtig kerstpakket van te maken. Dit jaar was ook de Dirk van de Broek actief in het aanprijzen van specifieke producten bij de kassa’s. Met als resultaat dat er gul werd gedoneerd. Er werd zelfs een winkelwagen vol met boodschappen gedoneerd!

Gedurende de dag werden de boodschappen naar de loods van Vlaming in Diemen gebracht en daar werden ook meteen de kerstpakketten ingepakt. Met als eindresultaat: 250 kerstpakketten en meer dan 3500 boodschappen. Een groot succes!

Ook in 2015 is gekozen de kerstpakketten te doneren aan HVO Querido. Deze organisatie in Amsterdam biedt ondersteuning, begeleiding en verzorging aan mensen die zelf opnieuw de regie over hun leven willen krijgen, maar daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op zaterdag 19 december heeft de commissie de kerstpakketten uitgedeeld bij de locaties Roggeveen, Masira, De Tour en het Judith van Swethuis en de pakketten werden met veel blijdschap en enthousiasme aangenomen.

Dit project was niet tot stand gekomen zonder hulp van vrijwilligers en sponsors. Wij willen in het bijzonder bedanken: Shanti Changa (HVO Querido), Maarten Vermaas (HVO Querido), Casper Vlaming (Vlaming Verhuizingen), Steven Giuvendi (Citroën Nederland), Harry Mulder (Mupla Verpakkingen) en Joris Slagboom (Dirk van den Broek).