Home > Projects > Kindervakantie | Center Parcs Zandvoort

In het eerste weekend van juli organiseerde Rotaract Amsterdam een weekend weg voor 10 gezinnen van de Roggeveen, een opvang locatie van HVO Querido. Deze gezinnen hebben normaal niet de (financiële) mogelijkheden om op vakantie te gaan. Door middel van financiële sponsoring van meerdere Rotary clubs, Rotarkids, de Teenstra stichting en uiteraard alle vrijwilligers van Rotaract Amsterdam is een schitterend weekend neergezet.

Vrijdag 1 juli jl. was het zover: het vakantie weekend voor de gezinnen is begonnen! 
 
De sfeer zat er vanaf het begin al goed in en hoe dichter we bij Center Parcs Zandvoort kwamen, hoe enthousiaster de kinderen raakten.
Na aankomst op het park konden de families direct naar hun bungalows waar het Rotaract team alles gereed had gemaakt. Er stond een mooie bos bloemen op tafel, de kasten waren gevuld met ontbijt en lunch voor het weekend en er lag een strandtas met badhanddoeken klaar. Dit alles dankzij de gulle giften van diverse sponsors. Een goede start van het vakantieweekend!

Gedurende het weekend is er door alle vrijwilligers hard gewerkt om er voor iedereen een onvergetelijke tijd van te maken. Zo was er een barbecue avond, een wellness ochtend voor de dames, een spelletjesmiddag op het strand, een bonte avond in Hawaii stijl, een speurtocht door het park en konden de kinderen het hele weekend zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. 

De feedback van gezinnen was eenduidig: ze vonden het fantastisch! En met name de opmerkingen van kinderen als: “Mama, kunnen we hier komen wonen?” en “Wordt dit ons nieuwe huis?” waren veelzeggend.

Wij willen alle vrijwilligers en sponsors hartelijk bedanken, zonder jullie was het nooit zo’n succes geworden.