Home > Projects > Verfdag | Kinderhospice Het Lindenhofje

Verfdag | Kinderhospice Het Lindenhofje

Ondanks de drukke voorbereidingen voor de Kindervakantieweek vonden wij op zaterdag 15 april toch nog tijd om voor het derde jaar op rij onze handen uit de mouwen te steken bij Kinderhospice Het Lindenhofje. En dat deden we wederom met ontzettend veel plezier.

Afgelopen jaren konden we het zorghuis voor zieke kinderen helpen met een grote schoonmaak. Vorig jaar maakten wij enkele gezellige muurschilderingen van de favoriete stripfiguren van de kinderen. Dit jaar namen we de gangen eens flink onder de handen.

Om een serene en gemoedelijke uitstraling te behouden, doet Het Lindenhofje veel aan onderhoud. Voor de kinderen is het fijn als het zorghuis een rustige uitstraling heeft, met uiteraard de gezellige uitzonderingen in de speelhoeken en bij de vrolijke muurschilderingen. Daarom was het dit jaar van belang dat alle buizen in de kamers en gangen gewit werden, zodat ook deze plekken een kalmerend effect hebben. Dat hebben wij dan ook met liefde gedaan. Helaas was er niet genoeg tijd om alles af te krijgen, dus gaan we met veel plezier nog een keertje terug. En, uiteraard: tot volgend jaar!

Kinderhospice het Lindenhofje is een huis waar ernstig en of chronisch zieke kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen logeren. Het Lindenhofje wil een zo gewoon mogelijk (t)huis zijn, waar echter 24 uur per dag professionele verpleegkundige zorg wordt geboden en waar bovendien oog is voor de emotionele begeleiding van het kind, de ouders en andere gezinsleden. Meer informatie? Klik hier.