Home > Projects > Nieuwjaarsbijeenkomst 2016 | Stichting Downsyndroom – Kern Amsterdam

Nieuwjaarsbijeenkomst 2016 | Stichting Downsyndroom – Kern Amsterdam

Op 23 januari 2016 stond er weer een prachtig project op het programma: de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Downsyndroom – Kern Amsterdam!

Al voor het derde jaar op rij – het wordt al een echte traditie! – hebben de leden van Rotaract Amsterdam geholpen met het organiseren van deze feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst. Dit jaar vond de bijeenkomst plaats in het sfeervolle Casa 400 hotel bij Amsterdam Amstel. Het doel van deze nieuwjaarsbijeenkomst was om kinderen met het Syndroom van Down – en uiteraard hun broertjes en zusjes – een prachtige dag te bezorgen en tegelijkertijd de ouders de kans te geven om weer eens met de andere ouders bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de bijeenkomst konden alle kinderen en ouders deelnemen aan allerlei gezellige activiteiten. Zo konden er cupcakes versierd worden, was er een schminkartiest en konden de kinderen verkleed als Disneyfiguren op de foto (met een echte Elsa!). Om even bij te komen konden de kinderen ook gezellig film kijken in de filmzaal en lekker met elkaar tekenen.

Een heerlijke bijeenkomst waar alle deelnemers zichtbaar van hebben genoten (zoals ook uit de foto’s blijkt)! Als het aan Rotaract Amsterdam ligt zetten we de traditie volgend jaar voort!

Dank aan iedereen die zijn bijdrage heft geleverd aan het realiseren van dit mooie project!

Foto’s: Tine Schoemaker