Home > Projects > Schoonmaakdag | Het Lindenhofje

Schoonmaakdag | Het Lindenhofje

Op zondag 25 oktober heeft Rotaract Amsterdam met ongeveer 10 personen schoon gemaakt in het Lindenhofje, een kinderhospice van het Leger des Heils.

Kinderhospice het Lindenhofje is een huis waar ernstig en of chronisch zieke kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen logeren. Het Lindenhofje wil een zo gewoon mogelijk (t)huis zijn, waar echter 24 uur per dag professionele verpleegkundige zorg wordt geboden en waar bovendien oog is voor de emotionele begeleiding van het kind, de ouders en andere gezinsleden.

Voor de kinderen is het natuurlijk erg belangrijk dat de het huis schoon is en daarom hebben we samen een grote schoonmaak gehouden. Samen hebben we er voor gezorgd dat alle slaapkamers er aan het eind van de dag weer spik en span uitzagen, de plantenbakken in de binnentuin zijn schoon gespoten zodat de tuin klaar was voor de winter en uiteraard zijn we het konijnenhok niet vergeten! Voor de ontspanning werd er tussendoor gevoetbald met een aantal kinderen en uiteraard gezamenlijk hebben we de dag afgesloten met koffie, thee of limonade en iets lekkers.

Dank aan alle deelnemers en iedereen die dit project mogelijk heeft gemaakt!