Home > Projects > Boeken verkoop voor het goede doel

Ook dit jaar organiseert Rotaract Amsterdam een bijzonder uitje voor gezinnen die door financiële omstandigheden zelf niet op vakantie kunnen. Het eerste weekend van juli gaan wij met 26 kinderen en hun gezinnen een lang weekend genieten in Zandvoort. Maar dit kost geld! Daarom is de Rotaract Amsterdam bezig met diverse acties om het beoogde bedrag van € 15.000 bij elkaar te krijgen. Zondag 5 februari was daar een van: we mochten boeken verkopen van The American Book Center en 20% van de opbrengst was voor ons.

Nou, dat hebben we geweten! Van 10:00 uur tot 17:00 stonden we met onze kramen vol prachtige boeken in de Foodhallen in Amsterdam en het enthousiasme was enorm. Een groot aantal internationale Amsterdammers was speciaal voor onze boekenmarkt naar de Foodhallen gekomen en stond heerlijk te speuren tussen de honderden bijzondere boeken. Ook toevallige voorbijgangers waren blij verrast en kochten er vrolijk op los. Sommigen vonden hier zeldzame boeken die ze al jarenlang zochten, anderen kochten stapels boeken om als cadeaus weg te geven. Voor ieder wat wils!

Het was een groot succes: uiteindelijk hebben we ruim € 900 opgehaald voor het Kindervakantieweekend. Een prachtig bedrag. We willen dan ook The American Book Center en de Foodhallen ontzettend bedanken en wij zeggen alvast: tot de volgende keer!

Wil jij ook bijdragen aan het Kindervakantieweekend? Ga dan naar www.metrotaractopvakantie.nl en doneer. De kinderen, hun families en wij zijn je dankbaar! Vergeet niet je adres in te vullen, dan sturen wij je een bedankkaart vanaf Zandvoort deze zomer.