Home > Projects > Boekenverkoop The American Book Center voor het goede doel

Om geld in te zamelen voor al onze projecten, stonden wij dit jaar voor het tweede maal in de Foodhallen om, in samenwerking met The American Book Center, boeken te verkopen voor het goede doel. Een gezellige boekenmarkt met veel enthousiaste kopers en een mooi bedrag voor het goede doel!

Net zoals tijdens de Winter Sale, waar Rotaract Amsterdam ook bij aanwezig was, kwam men vol enthousiasme af op de Summer Sale van The American Book Center. Twee maal per jaar verkoopt de fameuze boekenwinkel namelijk een groot aantal bijzondere boeken voor een scherpe prijs. Zeker de moeite waard dus!

Met een gezellig team stonden wij er ook weer een hele dag, op zondag 16 juli. Met een prachtig assortiment aan boeken, veel gezelligheid en blije kopers, kunnen wij met overtuiging zeggen dat onze samenwerking met The American Book Center wederom een groot succes was. We hebben een mooi bedrag opgehaald voor onze projecten en veel mensen blij gemaakt. Tot de volgende keer, bij de Winter Sale van The American Book Center!