Home > Projects > IJhallen project

Om geld in te zamelen voor ons Kindervakantieproject in juli 2017 stonden wij in februari met drie enorme kramen vol gedoneerde kleding in de IJhallen in Amsterdam. Een gezellige dag en een zeer lonend project.

Op zaterdag 19 februari stonden we al heel vroeg ’s ochtends klaar, met de slaap nog in de ogen, het enthousiasme al in ons hart en tientallen tassen vol met kleding en schoenen. Onze kramen puilden uit, dankzij gulle donaties van vrienden, familie en collega’s.

Om 9 uur gingen de deuren open voor honderden koopjesjagers. De IJhallen worden dan ook niet voor niets ‘De grootste vlooienmarkt van Europa’ genoemd. Ietwat overdonderd, maar vooral blij verrast door het enorme enthousiasme, verkochten onze Rotaract verkooptalenten urenlang achter elkaar stapels en stapels met kleding. Voor elk wat wils, van kinderkleding tot handtassen en van kostuums tot sneakers: wij waren van alle markten thuis.

Dat verkooptalent heeft ons geen windeieren gelegd: wij sloten de dag af met een totale opbrengst van €660. En dat brengt ons weer een stapje dichterbij het realiseren van onze Kindervakantie, een project waarbij wij een groep kinderen en hun gezinnen mee op vakantie zullen nemen.

Wij willen alle mensen bedanken die kleding hebben gedoneerd en dit project tot zo’n groot succes hebben gemaakt. Onze dank gaat ook uit naar de organisatie van de IJhallen, die kosteloos een kraam ter beschikking stelden. Veel dank en tot de volgende keer!