Home > Projects > Kindervakantie weekend 2017

Een gezellige vakantie met het hele gezin: dat gun je toch iedereen? Nou, dat dachten wij ook. Daarom nam Rotaract Amsterdam ook dit jaar weer 12 gezinnen mee naar een ontspannen bungalowpark in Nederland om ervoor te zorgen dat ook de mensen die zelf geen vakantie kunnen betalen er lekker een paar daagjes tussenuit konden. En wat was het een groot succes.

Drie dagen lang, van 30 juni t/m 2 juli, genoten 12 gezinnen van de stichting HVO Querido van een gezellig weekend vol lekkers en gezelligheid. Op vrijdag ontvingen wij de gezinnen met een heerlijke, gezonde barbecue, georganiseerd door de culinaire prinses De CaterSaar. Echt een feestje van hoge kwaliteit. Op zaterdag was er van alles te doen: zwemmen, klimmen, bowlen en boerderijdieren aaien: iedereen genoot van alle activiteiten. ’s Avonds was er een gezellige bonte avond met dans, zang, frietjes en spelletjes. Zondag ging de pret nog even door en ’s middags werden de gezinnen weer opgehaald met de bus.

Het was prachtig om te zien hoe gelukkig de gezinnen waren met dit gezellige uitje. Daarom vinden wij van Rotaract Amsterdam het ontzettend belangrijk om dit project voort te zetten. Het hele jaar hebben wij geld ingezameld om dit enorme project te kunnen waarmaken, en wat was het een gigantisch succes. Die blije kindergezichtjes (en blije gezichten van de ouders!) maken het allemaal waard.

Aan alle sponsors en vrijwilligers: oneindig maal dank voor jullie hulp en inzet, zonder jullie was dit niet gelukt. Tot de volgende keer!