Home > Projects > Netwerkavond | Soupalicious

Netwerkavond | Soupalicious

Op 30 september j.l. was Martijn Aslander – professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën – bij Rotaract Amsterdam te gast als spreker. Een zeer interessante en verbindende avond!

 

Wij waren heel blij dat veel gevraagd en druk bezet topspreker Martijn Aslander ons de ongekende mogelijkheden van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt liet zien. Zoals hij het zelf noemt: de ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, enorme kansen biedt voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie ideeën te ontwikkelen. De avond was de aftrap van een jaar van verbinden en weten wat we samen als Rotaract clubs en Rotary met elkaar in gang kunnen zetten.

 

Leerzaam, inspirerend en bovenal verbazingwekkend hoe Martijn ons achterliet in een voor ons nieuwe toekomst (of juist heden..?). Hij heeft ons aan het werk gezet met elkaar en de omgeving. We bleven nog tot laat napraten over de kansen die de informatie- en vernetwerkte maatschappij ons biedt.

 

Veel dank gaat uit naar de vrienden van Soupalicious & Souprise: Milco Aarts en Jan Willem den Boeft. Wij konden namelijk in het restaurant van de ondernemers van de soep terecht. Soupalicious is een sociale onderneming die biologische maaltijdsoepen maakt en verkoopt aan bedrijven/instellingen, horeca en in het eigen restaurant. Met elke kop Soupalicious wordt een kop Souprise mogelijk gemaakt en krijgen mensen die bij de voedselbank eten halen, wekelijks een lekkere en gezonde maaltijd.

 

Dank aan de leden van Rotaract Amu, Rotaract Alkmaar en Rotary West voor de bijdrage aan deze prachtige avond.