Home > Projects > Nieuwjaarsbijeenkomst | Stichting Downsyndroom

Nieuwjaarsbijeenkomst | Stichting Downsyndroom

Op 25 januari 2015 was het dan zover: in samenwerking met Stichting Downsyndroom – Kern Amsterdam, organiseerde Rotaract Amsterdam voor het tweede jaar op rij de nieuwjaarsbijeenkomst van de stichting. De bijeenkomst vond dit jaar plaats in het mooie Griffioentheater in Amstelveen. Het doel was om kinderen met het Syndroom van Down – en uiteraard hun broertjes en zusjes – een onvergetelijke dag te bezorgen en tegelijkertijd de ouders de kans te geven om weer eens met de andere ouders bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

De leden van Rotaract Amsterdam hebben deze middag de kinderen onder hun hoede genomen en hebben er een echt feest van gemaakt! De kinderen konden onder andere cupcakes versieren, dansen, geschminkt worden, kleuren en film kijken. Ook konden ze een mooie outfit uitzoeken in de verkleedhoek en vervolgens een prachtige (familie)foto laten maken!

De opkomst was groter dan vorig jaar en aan het eind van de dag waren er louter blije gezichten te zien bij de kinderen en hun ouders. Al met al een doorslaand succes en nu op naar volgend jaar!
Nogmaals dank naar extra vrijwilligers Carlijn, Fajar, Charlotte en Femke!